Shop

Algemene voorwaarden van Storm-Armbanden

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel ’s-Hertogenbosch, nummer 70923388

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Storm-Armbanden. Op het moment dat je een bestelling plaatst via de webwinkel of via e-mail geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaar- den. Storm-Armbanden behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wij- zigen en/of uit te breiden.

Privacy
Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Storm-Armbanden. Storm-Armbanden verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy niet in het geding komt.

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij over- treding is Storm-Armbanden genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Bestelling en overeenkomst

Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie op de website. Je dient deze volledig en naar waarheid in te vullen. Storm-Armbanden behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door Storm-Armbanden gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Storm- Armbanden is niet verantwoordelijk voor drukfouten op de site.

Je kunt de producten op de website betalen doormiddel van iDeal. Wanneer de beta- ling is voltooid zal de productie in gang worden gezet en uw order worden verwerkt.

Zolang de betaling niet ontvangen is zal Storm-Armbanden niet overgaan tot het verzenden van de bestelde producten.

Verzending en Levering

Voor alle verzendingen (zowel binnen als buitenland) maken wij gebruik van PostNL. Alle producten worden met een Track & Trace code door middel van een pakketser- vice verstuurd. De kosten voor alle pakketten bedragen €4,95. Bij bestellingen van 3 armbanden of meer worden er geen verzendkosten gerekend. De bestelling wordt verstuurd zodra de betaling op de bankrekening van Storm-Armbanden is bijge- schreven. Je ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de be- stelling verzonden wordt. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Storm- Armbanden stelt je op de hoogte wanneer een product niet meer voorradig is.

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 1-3 werkdagen te versturen via PostNL.

Zichttermijn/herroepingsrecht

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heb je het recht (een deel van) de geleverde goederen bin- nen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. Indien je na afloop van deze termijn de geleverde producten niet aan Storm-Armbanden hebt geretourneerd, is de koop een feit. Wanneer je producten wilt retourneren binnen de termijn van 14 werkdagen na levering dien je dit per mail te melden aan info@storm-armbanden.nl . Zorg dat je een geldig verzendbewijs hebt van de re- tourzending. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele ver- pakking (inclusief accessoires en eventuele bijbehorende documentatie) en in cor- recte staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, of beschadigd, vervalt het recht op ontbinding. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Storm-Armbanden er zorg voor dat binnen 7 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag aan de koper wordt terugbetaald. Het terug- zenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.

Klachten

Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken neem dan zeker contact met ons op. Je kunt een email sturen naar info@storm-armbanden.nl Graag horen wij jouw verhaal en uiteraard zal Storm-Armbanden haar best doen om dit op een goede manier op te lossen.

Afbeeldingen en specificaties

Alle afbeeldingen en specificaties betreffende afmetingen, kleuren, etc. op de site van Storm-Armbanden maakt het gelden slecht bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeen- komst.